Pokud jste v dobré společnosti, tak máte opravdu už vyhráno, tedy ne úplně vyhráno. Ale minimálně z půlky vyhráno máte. Protože znám několik lidí, kteří se nachází ve špatné společnosti a potom jsou z toho smutní. Jenomže přiznejme si to, dejme si ruku na srdce. V dnešní době je opravdu složité, aby člověk byl klidný, aby člověk třeba také udržel dekorum, protože mnoho lidí říká, že být v dobré společnosti, že je to opravdu velice příjemné. A já si myslím opravdu to samé, protože kdybych se vyskytovala v nějaké nepříjemné a zlé společnosti, tak mě osobně by to vůbec nebavilo.

Jsem extrovert a mám ráda lidi.

Chtěla bych se stále bavit, jenomže samozřejmě někdy ani není čas se bavit, a proto když mám možnost být v nějaké dobré a příjemné společnosti, tak si vždycky říkám, že je to opravdu jenom ta nejlepší doba. Proto je opravdu prima, když i vy si vlastně zjistíte, kde se budete cítit lépe a co pro vás bude nejvíce vhodné, jaká společnost bude pro vás nejvíce výhodná a co všechno se vám bude líbit? Samozřejmě, že když budete chtít mít nějakou společnost lidí, která je vám nejvíce příjemná, tak je to přeci jenom dobře. Jenomže ne vždycky se tohle podaří, proto člověk vždycky musí také hledět na to, jaká společnost pro ně bude ta nejvíce vhodná a také nejlepší.

Máte rádi velkou společnost?

Já sama jsem vždycky vyhledávala takovou společnost lidí, kde je mi fajn, kde je mi opravdu nejlépe a zjistila jsem, že společnost mezi přáteli je vždycky ta nejlepší. Když i vy se budete scházet v takové společnosti, kde je vám příjemně a kde je vám dobře, tak je to jedině dobře. Protože když jste ve společnosti lidí, kde jste smutní a kde nevíte co dělat, tak je to potom opravdu velice smutné. Proto si myslím, že společnost lidí je taková, kde se cítíte dobře a kde také vlastně mohou být sami sebou. Ale věřte, že být někdy sami sebou je opravdu hodně složité. 

Profile Picture for