Když si někdo vybírá kde bude bydlet, většinou si vybere rodinný dům. V domě má člověk víc možností a také více soukromí. Není divu, že rodinné domy jsou žádanější než byty. V dnešní době není snadné postavit dům, protože rapidně ubylo stavebních pozemků, a navíc jsou domy opravdu drahé. Nemovitostí jsou cenově na nejvyšší příčce za celou dobu existence České republiky. Proto si lidé musí brát hypotéky, aby měli jak nemovitosti financovat.

dům na klíč

Cena za stavbu domu se odvíjí od spousty věcí. Záleží na tom, kde se nachází pozemek, cena se odvíjí také od rozlohy pozemku, a v neposlední řadě jsou důležité použité materiály. I v současné době se dá na stavbě domu ušetřit, ale musíte počítat s tím, že budete muset koupit menší pozemek a dál než jste čekali. Spousta lidí musela přehodnotit svoje plány, a museli si postavit daleko menší dům z levnějších materiálů, protože jinak by nestačila ani hypotéka.

Z důvodu snahy o ušetření alespoň nějaké částky se část lidí snaží postavit si dům svépomocí. Je důležité si uvědomit, že touto cestou sice nějakou částku ušetříte, ale může se to projevit na kvalitě celé stavby. Zároveň musíte počítat s tím, že se dokončení vašeho domu poněkud protáhne. Jestli chcete bydlet co nejdřív a nejlépe v kvalitním domě vysoké kvality, nechte si postavit dům na klíč. Asi vám blesklo hlavou kde sehnat solidní a hlavně spolehlivou firmu, která nabízí cenově dostupné domy.

projekt domu

My už jsme přidali desítky dokončených novostaveb, které bez problému slouží svým majitelům. Postavili jsme domy i některým slavným osobnostem, které se rovněž, podobně jako jiní klienti, vyjádřili o naší práci v recenzích, které najdete na našem webu. Můžete se stát naším klientem i vy, stačí si k tomu koupit pozemek a vybrat některý z našich typových projektů. Stavíme zděné domy i dřevostavby, a určitě si vyberete.

Profile Picture for