Chtěli byste na zahradě bazén se slanou vodou? Mít své vlastní „minimoře“? Solnička Minisalt NPS + 200kg soli bazenygluc.cz vám toto přání splní. Bazén se slanou vodou je čím dál více populárnější a je to běžná záležitost. Výhoda je, že jako dezinfekci nepoužíváte chlór, který není vždy příjemný. Jako dezinfekci používáte sůl. Další výhodou je, že údržba bazénu se slanou vodou je jednodušší. Nemusíte už skladovat tablety chloru nebo chlorových tablet. Solnička také odstraňuje nárust vápence, a to zcela automaticky. Díky solničce se sníží nároky ohledně údržby bazénu o 95 procent.

bazén

Slaná voda je v bazénu čistá a měkká. Slaná voda je pro nás prospěšná a pomáhá proti nečistotám v pokožce. Skvělé je také, že sůl je mnohem levnější než chlor, tak ušetříte nějaké peníze. Jak to vše funguje? Do bazénu nemůžete použít jodovou sůl. Do vody v bazénu dáte určité množství soli a to 3 až 5 kilogramů soli na 1 000 litrů vody. Jestli je potřeba doplnit sůl do vody, rozsvítí se solničce kontrolka. Když přidáte do bazénu sůl, nechte pak běžet solničku 24 hodin, sůl se tak pěkně rovnoměrně rozpustí. Slaná voda protéká solničkou. Zařízení se také velmi snadno ovládá. Díky elektrolýze se chlorid oddělí od sodíku.

bazén

Sodík zůstane a chlor dezinfikuje bazénovou vodu, aby zůstala krásně čistá. Bojuje proti různým řasám, virům, bakteriím a mikroorganismům. Solnička Minisalt NPS je skvělá a cenově dostupná, stojí jen 23 542 korun. Jako dárek dostanete k solničce 200 kilogramů soli. Solnička je vhodná do bazénu o objemu do 60 metrů krychlových vody, což je v přepočtu na litry do 60 000 litrů. Navíc platí super akce! Pokud si solničku s dárkem objednáte do 15. září, máte dopravu zcela zdarma. Při nákupu solničky se solí si také můžete vybrat možnost nákupu na splátky, firma Gluc PBS s.r.o. spolupracuje s firmou Essox, takže dostanete díky tomu výhodnější nabídku.

Profile Picture for