Začínáte podnikat s prodejem zboží a plánujete jej odesílat zákazníkům na jejich adresu přepravními společnostmi? Toto je v současné době velmi častý způsob prodeje různého sortimentu zboží počínaje potravinami a konče domácími spotřebiči. Většina úspěchu v tomto počínání spočívá na balení výrobků do kartonových krabic. Balicím materiálem do krabic může být například novinový papír. Ten je ale nespolehlivý v tom, že špiní a zároveň není dostatečně pružný, aby dobře zabezpečil křehké výrobky v krabici. Zabalit takové talíře nebo hrnky je poměrně jednoduché, obalíte je bublinkovou fólií a vložíte do krabice, ale krabici musíte také něčím vyplnit, aby zboží uvnitř zůstalo na svém místě a nepohybovalo se při přepravě sem a tam, což by mohlo způsobit jeho poškození, a právě zde je vám novinový papír celkem k ničemu a je třeba hledat vhodnější řešení.

balení krabic

Namísto novin a časopisů sáhněte po vzduchových výplňových polštářcích balteto.cz. Vzduchové polštářky vyplní i velké objemy krabic a pro některé z vás může být překvapivým zjištěním, že jsou natolik pevné, že se můžete na krabici i posadit celou vahou svého těla a krabice se nezdeformuje. Díky této vlastnosti se výplňové polštářky staly velmi poptávaným zbožím mezi firmami, které balí různé typy výrobků, což jim také usnadňuje práci v tom smyslu, že nemusí pracně hledat různé velikosti krabic – pokud mají při ruce krabici větších rozměrů, polštářky bez problémů vyplní i poměrně velký vnitřní prázdný prostor.

kartonové krabice

Další výhodou výplňových polštářků jsou nízké nároky na skladový prostor polštářkové fólie. Spotřebujete jí velmi málo, na rozdíl od bublinkové fólie, která je již naplněna vzduchem. Polštářky si vyrobíte sami pomocí stroje, který je z polštářkové fólie http://www.foliehk.cz/ nafukuje. Stroj na výrobu vzduchových polštářků sice představuje vyšší finanční investici, ale u velkých objemů zasílaného zboží se brzy zaplatí.

Profile Picture for